خامه و طرز تهیه آن


در حال بارگذاری
۱۵ تیر ۱۳۹۶
word
13 کیلوبایت
2
120 بازدید
۳۰۰ تومان
خرید

خامه و طرز تهیه آن

خواص فیزیکی و شیمیایی خامه

فرآیند تولید خامه،

روش صنعتی: استفاده از دستگاه سانتریفوژ

روی بسته بندی خامه باید مطالب زیر قید شود:

خامه، قسمتی از شیر است که حاوی چربی بالایی است و با عمل خامه، گیری از شیر جدا می شود.

این ماده غذایی مانند شیر یک امولسیون روغن در آب است.

قبل از اختراع جدا کننده های گریز از مرکز به وسیله رویه بستن چربی شیر انجام می شد، اما امروزه با استفاده از جدا کننده های گریز از مرکز انجام می شود.

در صورتی که چربی شیر را به طور کامل از آن خارج کنیم حدود ۱۰% از کل شیر به دست می آید که دارای وزن مخصوص ۰/۹۳ می باشد.

خواص فیزیکی و شیمیایی خامه،

در صورتی که چربی شیر را به طور کامل از آن خارج کنیم حدود ۱۰% از کل شیر به دست می آید که دارای وزن مخصوص ۰/۹۳ می باشد.

قطرات چربی موجود در خامه به طور متوسط ۳ تا ۴ میکرون است.

به جز چربی خامه، که از میزان درصد چربی شیر بیشتر است، بقیه ترکیبات آن همانند ترکیبات شیر است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

 برچسب ها: