فرآیند تولید شکلات


در حال بارگذاری
۱۶ خرداد ۱۳۹۶
word
23 کیلوبایت
4
108 بازدید
۴۰۰ تومان
خرید

فرآیند تولید شکلات

تولید شکلات

فرآیند تولید شکلات،

میکرو بییولوژی آب نبات و شکلات،

میکرو ارگانیسم های اسموفیل یا قند دوست

آزمایش های اختصاصی فر آورده های قنادی

تغییر زمینه میکروبی در هنگام فساد

مراحل کنترل کیفیت شکلات

کنترل کیفیت مواد اولیه

کنترل کیفیت در طی فرآیند تولید

کنترل یا بازرسی محصول نهایی

کیفیت شکلات، از طریق فرآیند تولید ، نسبت های مخلوط کردن و کیفیت مواد خام ، توده کاکائو ، کره کاکائو و شکر تأمین میگردد.

توده کاکائو بسته به مقدار موجود طعم متمایزی بدست می دهد و هر چه توده کاکائو بیشتر شد طعم شکلات قویترو تلخ تراست و شکلات، قوی شیرینی کمتری داردچرا که باعث کاهش محتوی شکر می شود .

کره کاکائو توسط دستگاههای پرس مخصوص از دانه های بو داده کاکائو بدست می آید.

کره کاکائو هنگام جامد بودن رنگ زرد کمرنگی داشته و به شکل مایع زرد پر رنگ می باشد.

کره کاکائو مزه ویژهای دارد که بسته به محل تولید ( نوع دانه کاکائو و کشور یا محل روییدن ) متغیر است.

برای تهیه شکلات ساده یا تیره ، شکر، توده خرد شده کاکائو و طعم دهنده ها و لستین مخلوط می شود.

ماده طعم دهنده مصرفی مثلاٌ وانیل یا وانیلین است. لستین به عنوان امولسینایر بکار رفته و معمولاٌ لستین سویا می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

 برچسب ها: